Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

TD5Inside/PerformanceInside weekend

September 10, 2017

In het weekend van 2 en 3 september was TD5Inside/PerformanceInside opnieuw te gast in onze werkplaats. Doorheen het weekend hebben we 15 wagens extra power gegevens. Iedere remap is gepersonaliseerd volgens de wensen van de eigenaar. Zo kan de remap meer gebaseerd worden op power of meer gebaseerd op koppel.

De wagens worden zorgvuldig uitgelezen en vervolgens de remap ingeladen in het systeem. Een testrit volgt waaruit blijkt of er meerdere aanpassingen moeten aangebracht worden. Na de testrit is het steeds mogelijk verdere aanpassingen aan te brengen tot het perfecte resultaat wordt bereikt.

 

 

Het is mogelijk iedere wagen van het Land Rover of Jeep gamma aan te passen via een remap. Naast een standaard remap is het ook mogelijk een VNT turbo of Hybride turbo aan te sluiten in de plaats van een standaard turbo. Wens je daar meer info over te verkrijgen? Contacteer ons en wij overlopen alle mogelijke opties samen met je.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Vicious Offroad

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle