top of page

TD5Inside/PerformanceInside wordt onmisbaar in het offroad milieu.

Sinds enkele jaren is TD5Inside/PerformanceInside met een heuse opmars bezig in het offroad milieu. Naast het perfectioneren van de TD5 motoren in de race defenders voor wedstrijden, is het genie van TD5Inside ook beschikbaar voor de mondiale Land rover rijders. Zijn passie en toewijding voor de autowereld zorgt ervoor dat iedere wagen geperfectioneerd wordt volgens de wensen van de klant.

Persoonlijke aanpak

TD5Inside/PerformanceInside houdt enkel van een persoonlijke aanpak; hier worden geen ECU's verwijderd van de wagen en opgestuurd naar Portugal (Inderdaad, de origine van TD5Inside/PerformanceInside is van Portugal!), geremapt en teruggestuurd en klaar... Iedere wagen wordt bezocht door de man zelf en zo begint het nieuwe leven van uw wagen.

Unieke remap

Iedere wagen verkrijgt een andere aanpak om de perfectie te bereiken. Bij de start wordt iedere ECU uitgelezen om zo de details van de wagen te verkrijgen. Na het uitlezen volgt het herprogrammeren van de wagen. Via de OBD stekker wordt alles opnieuw ingelezen en een testrit volgt. Na de testrit volgt een aanpassing van de remap, dit totdat het perfecte resultaat is bereikt.

Houdt u niet van power maar wel van koppel?

Niet iedere Land Rover rijder houdt van dat enorme pk verschil, maar houden liever van een boost aan koppel om zo een trailer of caravan mee te nemen. Als eindklant heb jij de touwtjes in handen wat betreft jouw remap. Jij zegt koppel..dat kan je krijgen! Met een verschuiving in het koppel tot 400 met standaard turbo. Met een VNT-of Hybride turbo kan dit opgebouwd worden tot wel 500Nm koppel.

Heeft u een competitie-beest in de maak?

Vicious Offroad brengt jouw in contact met TD5Inside om zo de perfecte tuning op maat te krijgen. Het gebruik van de specifiek ontwikkelde Race Turbo's door CRTurbo's geven extra boost, maar ook de overwinningsspirit in de 'wielen'.

CRTurbo's

TD5Inside/PerformanceInside werkt samen met CRTurbo's van Portugal vanwege de hoge kwaliteits turbo's. Deze turbo's zijn beschikbaar voor 200tdi, 300tdi, TD5 en TD4. Iedere turbo is ontwikkeld voor een onmiddellijke bolt-on. De turbo's ontwikkeld door CRTurbo's beschikken over enkele eigenschappen waardoor deze een voorsprong hebben op de concurrentie:

- Upgraded compressor wiel

- CNC gesneden compressor housing

- Insnijdingen in de turbine om EGTS en backpressure te verlagen

- Turbine huis is ontwikkeld om zo min mogelijk backpressure op te bouwen

- ...

Voor wie is dit allemaal mogelijk eigelijk...

Een tuning door TD5Inside/PerformanceInside is mogelijk voor iedere Land rover eigenaar; gaande van de Defender TD5 tot de discovery TD5 en zelf de laatste defenders - TD4.

Het bewijs ligt reeds op tafel dat TD5Inside/PerformanceInside zich niet meer moet bewijzen, hieronder enkele van de overwinningen:

- 2010 Portuguese Navigation championship - Third place overall

- 2011 Portuguese Navigation championship - First place overall

- 2012 Portuguese Navigation championship - First place overall

- 2012 Sahara adventure Morocco - First place overall

- 2013 KOP mod class - First and Third place

- 2014 KOP mod class - First place

- 2015 KOP mod class - third place

- 2016 KOP mod class - First place

- 2017 KOP mod class - First place

- 2015 KOP Legends - First place

- 2015 GRAF Adventure - First place

- 2015 24 hours tt Fronteira - 13th overall - Best diesel (out of 106 cars)

- 2015 Portuguese 4x4 championship - 2nd overall

- 2017 Balkan Rally - First place overall - build by D&G tuning

Had je graag meer info verkregen over de mogelijkheden voor uw wagen? contacteer ons vrijblijvend en wij helpen je graag verder.

Tornado Project VS TD5 90

Build by D&G Tuning - powered by TD5inside

Powered by TD5Inside - KOP winner

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page